Jennifers bacheloropgave er indstillet til Årets bacheloropgave

”Oplevelseskompetence og æstetiske læreprocesser i et fænomenologisk perspektiv – et bud på en postkritisk litteraturpædagogik” er titlen på Universitetsskolestuderende Jennifer Webers bacheloropgave. Opgaven er udviklet inden for Universitetsskolen på Vonsild skole.
Jennifer har været optaget af at understøtte elevernes læseoplevelse og fortolkningskompetence i litteraturundervisningen ved brug af æstetiske læreprocesser, som Jennifer har udviklet
For uddybning henvises til artiklen ”Lad eleverne tegne deres oplevelser med litteratur” eller bachelorprojektet, som kan læses her.

Lærerprofession.dk uddeler i perioden 2020-2023 årligt en pris for et professionsbachelorprojekt på læreruddannelsen. Prisen er en særpris for skolens dannelsesbidrag og går til et lærer-bachelorprojekt, der analyserer og diskuterer grundskolens muligheder og udfordringer i et dannelsesperspektiv. Se mere her.