Universitetsskolen (Lyreskovskolen, Bohrskolen og Vonsild skole)

Her på sitet kan læse mere om skolerne, der deltager i Universitetsskolen.

Lyreskovskolen, Aabenraa kommune
Tlf: 73 76 84 20
Mail: Lyreskovskolen@aabenraa.dk
Hjemmeside: lyreskovskolen (aula.dk)

Lyreskovskolen er en nyopført skole i Bov ved Padborg. Skolen har ca. 800 elever indskrevet og samler elever fra tre tidligere skoler i kommunen. På Lyreskovskolen fokuseres der blandt andet på, at nytænke skolen ved at skabe nye muligheder for læring, fællesskab og tryghed i hverdagen.


Bohrskolen, Esbjerg kommune
Tlf: 76 16 59 60
Mail: Bohrskolen@esbjergkommune.dk
Hjemmeside: Bohrskolen - Esbjerg Kommune

På Bohrskolen prioriteres et godt og fagligt læringsmiljø. Bohrskolen tilbyder inspirerende og forskelligartede faciliteter, med fokus på at give eleverne de bedste muligheder for at tilegne sig viden. På Bohrskolen påtager skolen og forældrene i et samarbejde, ansvaret for at give børn og unge lyst til at lære og gøre dem klar til livet. På Bohrskolen er der ca. 2150 elever fordelt på tre afdelinger, Vita, Fourfeldt og Ådal.


Vonsild Skole, Kolding kommune
Tlf: 79 79 79 70
Mail: vosskole@kolding.dk
Hjemmeside: Vonsild Skole (aula.dk)

Ved Vonsild Skole fokuseres der på, at elevernes alsidige menneskelige udvikling, er en forudsætning for en god faglig udvikling. Vonsild skole arbejder derfor med den musiske/kreative udvikling af børnene, både før og efter skolestart, udviklingen af sociale og faglige kompetencer i klasserne og hos den enkelte elev, samt opbygningen af en gensidig forståelse mellem skole og hjem. På Vonsildskole er der tilknyttet ca. 420 elever.